Margriet heeft chronische bekkenpijn én een gezinsleven: “Ik bleef doormodderen”.

Video afspelen

Deel deze ervaring

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Margriet had al een aantal maanden last van chronische bekkenpijn, maar bleef gewoon fulltime doorwerken als verpleegkundige. Dat ze steeds meer pijn kreeg, “dat hoorde er dan maar bij”.

Na maar liefst negen jaar doormodderen en vele behandelingen later adviseerde haar huisarts om naar Het Rughuis te gaan vanwege haar chronische bekkenpijn.

Behandeling voor Chronische Bekkenpijn

Margriet: “Ik wilde heel graag van mijn pijnmedicatie af, en als ik een manier vond om met de pijn om te gaan vond ik het al prima. Maar ik had niet verwacht dat een behandeling zoveel met me zou doen.”

“Ik voelde me vanaf het eerste intakegesprek welkom, op m’n plek. In week zes was ik van de pijnmedicatie af, en nu zijn mijn pijnklachten met 80% verminderd. Dat had ik nooit durven dromen.”

Persoonlijke Groei en Zelfzorg

Naast de vermindering van haar bekkenpijn, onderging Margriet ook een transformatie op persoonlijk vlak. Ze leerde ook beter voor zichzelf te zorgen. “Er was een moment waarbij de knop omging en ik dacht, nu ga ik ook aan mezelf werken. Om liever voor mezelf te zijn zonder mij daar schuldig over hoeven te voelen.”

Deel deze ervaring

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

Lees onafhankelijke waarderingen van cliënten

Op Zorgkaart Nederland waarderen cliënten Het Rughuis anoniem en onafhankelijk. Zorgkaart Nederland is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland.