Wij staan voor je klaar om je te helpen en begeleiden naar herstel.

Onze missie is “een gezonde geest in een gezond lichaam”. Wij helpen je vanuit de visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden.

Wanneer je langdurig lichamelijke klachten ervaart kun je je belemmerd voelen in je gewone dagelijkse activiteiten. Dit kan ook effect hebben op hoe je je voelt.

Daarom bieden wij een andere aanpak door fysiek én mentaal jouw klachten te lijf te gaan in een innovatief, intensief en wetenschappelijk onderbouwd behandelprogramma.

✔  Korte en intensieve behandelingen

In een gastvrije en comfortabele omgeving begeleiden wij je met een maatwerk behandeling en met een duurzaamheidscontrole programma van een jaar, naar een betere kwaliteit van leven. 

✔  Persoonlijke aandacht

Jij staat centraal in onze behandeling. Je wordt betrokken bij het behandelplan, evaluaties en verdere afstemming van de zorg.

✔  Effectieve integrale behandeling

Een diagnose vertelt vaak niet het hele verhaal. Vaak is er sprake van meerdere problemen en aandoeningen die verband met elkaar houden, elkaar kunnen uitlokken of versterken. Daarom kijken we bij Het Rughuis naar alle factoren die jouw klachten negatief beïnvloeden. We hanteren daarom een integrale en transdiagnostische aanpak in onze behandelingen.

✔ Duurzame behandelresultaten

Middels e-health modules, verschillende contactmomenten en evaluaties leren wij jou aandacht te besteden aan duurzaam behoud van de behaalde behandelresultaten.

Ontdek of Het Rughuis bij jou past

We informeren je graag persoonlijk op de vestiging over ons behandelprogramma.